Webinaari: Tulevaisuuden Scrum Master? 

Time: 31.10.2024
Duration: 30 min

Ilmoittaudu

Scrum on ollut laajasti käytössä jo vuosikausia, mutta Scrum Masterin roolista ja vastuualueesta ei aina ole saatu täyttä hyötyä. Tämän takia vastuualueen tuoma lisäarvo ja vaikuttavuus on jäänyt usein pienemmäksi kuin alunperin on tarkoitettu. Useiden mielissä onkin herännyt kysymys: Onko vastuualue hiljalleen matkaamassa unholaan? 

Pulahdamme webinaarissa hyvän Scrum Masterin vastuualueisiin ja taitoihin, sekä pohdimme mitä arvoa Scrum Master voi tulevaisuudessa tiimeille ja organisaatioille tarjota. 

Webinaarin ajankohta to 31.10.2024 klo 10.00–10.30. Webinaari on maksuton. 

Webinaarin asiantuntija  

Asiantuntijana webinaarissa toimii Tieturin seniorikonsultti Tuuli Pesonen, jolla on pitkä kokemus tiimien ja liiketoiminnan kehittämisestä, ketteristä menetelmistä sekä erilaisten tilaisuuksien fasilitoinnista. Hän on sertifioitu SAFe® Practice Consultant (SPC), Certified LeSS Practitioner (CLP), Certified Scrum Professional (CSP-SM) ja hän on toiminut monenlaisissa rooleissa ketterissä sekä sellaisiksi siirtyvissä organisaatioissa, erityisesti haluten auttaa ihmisiä ja organisaatioita kehittämään omia toimintatapojaan.  

Tieturin koulutuksia aiheeseen

Haluatko saada tietoa alan kuulumisista, tulevista webinaareistamme ja asiantuntijoiden kirjoittamista blogeista? Tilaa uutiskirjeemme. Voit valita kirjeen kiinnostuksesi mukaan ja saat kirjeen kerran kuukaudessa.