EtusivuPalvelumuotoilu ja prosessitTekoälyn työkalut osana palvelumuotoiluprosessia

Tekoälyn työkalut osana palvelumuotoiluprosessia

star_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_fullstar_empty

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa tutustut tekoälyn hyödyntämiseen palvelumuotoilussa. Opit käyttämään tekoälytyökaluja jokaisessa palvelumuotoiluprosessin vaiheessa ja kehittämään ymmärrystäsi tekoälyn hyödyistä ja haasteista.


Koulutusmuoto

Remote


Kesto

3 tuntia


Hinta

495 €

Kohderyhmä

Palvelukehityksessä mukana olevat ammattiryhmät, kuten palvelumuotoilu, käyttöliittymäsuunnittelu, UI ja UX muotoilu, projektijohtaminen sekä substanssiasiantuntijat.

Tavoite

Koulutus pyrkii antamaan sinulle ymmärryksen tekoälyn hyödyistä ja haasteista, sekä oivalluksia tekoälyn hyödyntämisestä saumattomana osana palvelumuotoilutyötä.

Kurssin sisältö

Tässä koulutuksessa pääset tutustumaan tekoälyn rooliin palvelumuotoiluprosessissa. Käymme läpi tekoälyn määritelmän, sekä palvelumuotoiluprosessin muutokset silloin, kun tekoäly on mukana joko muotoilijan työssä tai osana muotoiltavaa palvelua. 

Käymme läpi kunkin palvelumuotoiluprosessin vaiheen tekoälyn työkaluja ja konkreettista harjoitusta hyödyntäen. 

Koulutuksen rakenne seuraa modifioitua palvelumuotoiluprosessia, joka sisältää seuraavat vaiheet: Tutkimus, määrittely, ideointi, konseptointi, prototypointi ja testaus. Käytämme koulutuksen aikana tekoälytyökaluja kuten ChatGPT, Perplexity, Midjourney, Uizard, Virbo ja Sora

 

Kouluttaja:

Titta Jylkäs on kokenut palvelumuotoilija, joka keskittyy digitaalisiin palveluihin tekoälyä ja datatieteitä hyödyntäen. Titan kiinnostus keskittyy erityisesti älykkäiden palveluiden kehittämiseen sekä tekoälyn empaattiseen ja eettiseen näkökulmaan.

Titta toimii itsenäisenä palvelumuotoilun konsulttina, kouluttajana sekä akateemisena tutkijana. Hänen kokemuksensa on kertynyt viimeisen kymmenen vuoden ajalta useista eri rooleista in-house muotoilijana muun muassa Volkswagen Groupilla Saksassa, julkisella sektorilla työvoimapalveluiden saralla Suomessa, sekä muotoilun konsulttina frogilla. Tällä hetkellä hoitaa myös muotoilun ja teknologian apulaisprofessuuria Sino-German Faculty of Branding -yksikössä Zhejiang Wanli Universityssä, Kiinassa.


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista:

Aiheeseen liittyvät webinaarit

Katso kaikki webinaarit

Webinaari

Webinaari: Generatiivinen tekoäly sisällöntuotannossa ja liiketoiminnassa

Lue lisää

Webinaari

Webinaari: Tekoäly johtamistilanteiden sparraajana

Lue lisää

Webinaari

Webinaari: Tekoälyn vaatimukset datalle

Lue lisää

Aiheeseen liittyvät blogit